Se og hør Max Ivan Lindkjølen kommer med gode råd og veiledning for partering av
elgkjøtt. Se gjerne videoen flere ganger så får man med seg detaljene også.
Max Ivan er en ihuga Eidskog-patriot. I hans produkter og arrangementer skal det være
lokale ingredienser, lokale medarbeidere og artister så sant det kan skaffes.
En serie kvalitetsprodukter med elgkjøtt fra Eidskog som hovedingrediens er
lansert.Eidskog Akevitt ´n, Eidskog pils´n på fat, Eidskog Øl´n på flasker er alt laget
med råvarer fra Eidskog
Sven Stenbrenden er kjent autorisert trofémåler og tidligere jaktkonsulent hos NJFF.
På Vilt og Fiske dagene på Bjørkelangen bedømte han Elg og Rådyrgevir.
Max Ivan Lindkjølen gir råd om de ulike kjøttstykkene
Max Ivan Lindkjølen gir råd om mørning og behandlig av elgkjøtt
Bedømming av gevir lenger ned på siden.
Linker til nettsteder som omhandler partering av elg og hjortedyr.