Annonse
Ytrenytt Filmavis
Arkivsiden 2017

Løypene i Mangenfjellet 2017:

Om det er lite snø nede i bygda, kan det være mye mer i Mangenfjellet. Er det er skiføre eller ikke? følg med på Mangenfjellet Turlag sin Facebookside for siste nytt. Carl Fredrik Havnås informerer i denne filmen om løypetrassene.  Om det ikke er nok snø kan du gå turen inn til Myrlia som holder åpent på søndager, som selger noe å bite i og varmdrikke.

Sesongåpning Pedersmoen 2017:

Søndag 8. januar kl. 11.30 åpnet Pedersmoen for sesongen. Hytta vil være betjent av trivelige, vaffelsteikende mennesker hver søndag fra kl. 11.30 til kl. 15.00 og utendørs er det fyr i bålet og muligheter til å grille pølser og annet medbrakt. Håper mange legger søndagsturen til Pedersmoen hver søndag frem til påsken.

Pedersmoen (Shiul) 2017 sesongen:

Ta søndagsturen til Pedersmoen. Jane Brit Løland (leder i Shiul) forteller om fantastiske Pedersmoen. Vaffeljernet er varmt og kaffen klar fra kl 11.30 på søndager. Velkommen !

Fakkeltog for en demokratisk ulveforvaltning:

Fakkeltog for en demokratisk ulveforvaltning, og mot regjeringens håndtering. 30.1.2017

Mangenfjellet Turlags Måneskinnstur:

I Tradisjonen tro var det måneskinnstur til Myrlia i år også. Mangenfjellet Turlag stilte med fakler hele veien til Myrlia. På Myrlia var det tent opp flere bål. Og hytta var åpen for de som ville varme seg.

Skisportensdag 2017:

Mangenfjellet Turlag Inviterte til Skisportensdag på Myrlia denne søndagen. Gode forhold i løypene gjorde dette til en fin dag for alle deltakere og frammøtte.

17.mai på Hemnes 2017:

Ytrenytt Filmavis har laget en fyldig reportasje fra 17,mai feiringen på Hemnes, Se om du ser noen kjente :-)
Ytrenytt Filmavis

Løypene i Mangenfjellet 2017:

Om det er lite snø nede i bygda, kan det være mye mer i Mangenfjellet. Er det er skiføre eller ikke? følg med på Mangenfjellet Turlag sin Facebookside for siste nytt. Carl Fredrik Havnås informerer i denne filmen om løypetrassene. Om det ikke er nok snø kan du gå turen inn til Myrlia som holder åpent på søndager, som selger noe å bite i og varmdrikke.
Arkivsiden 2017